Ung på Møns Kulturskole 2021
-  tegn et medlemskab i Ung på Møns Kulturskole og få mulighed for at deltage i  foreningens aktiviteter

NB!! Der er nu åbnet for indendørsfritidsaktiviteter for børn og unge under 18 år pr. 21. april, og Kulturskolen går derfor i gang med aktiviteter. Se aktiviteter og datoer ved at scrolle ned på denne side.

 

Ung på Møns Kulturskole har til formål at bidrage til udviklende og stimulerende aktiviteter for børn og unge mellem 9-17 år på Møn. Kulturskolen lancerer nu et program for medlemmer af Kulturskolen  med aktiviteter for børn og unge for foråret 2021.

Aktiviteterne - som er støttet af Vordingborg Kommune - falder i dette forår indenfor musik, syning og design, keramik og skriveværksted - alle målrettet børn og unge på Møn mellem 9 og 17 år. I aktiviteterne vægtes læring, fællesskab, hyggeligt samvær og kreativ udfoldelse.

For at deltage i kulturskolens aktiviteter skal man tegne et årligt medlemskab af Kulturskolen (se mere om dette og priser i kolonnen til højre eller i bunden af siden, hvis du er på mobilen).  Som medlem har du adgang til alle årets aktiviteter, så frem der er plads på aktiviteten. 

Når du har meldt dit barn/ung ind i Kulturskolen, og betalt for medlemskabet kan du melde dit barn til aktiviteten, såfremt der er plads og betale via mobilepay eller kontooverførsel (se kolonne til højre eller nederst på siden, hvis du er på mobilen) for den konkrete aktivitet. Du er hermed tilmeldt. Husk at tjekke/tilmelde dig aktiviteten før du betaler, for at se om der er plads.

Kulturskolen sigter mod at holde deltagergebyret for børn og unges deltagelse i aktiviteter lavt ved at søge penge hos Vordingborg Kommune og fonde til skolens aktiviteter. Alle foreårets aktiviteter er støttet af Vordingborg Kommune. Vi forventer at der vil komme flere og andre aktiviteter senere på året, f.eks. med fokus på bevægelse og samfund.

Meld dig ind i Kulturskolen:

Du skal være medlem af Kulturskolen for at deltage i aktiviteter under foreningen. Medlemsskabet giver adgang til alle Kulturskolens giver adgang til at deltage i alle aktiviteter mod et mindre gebyr (se nedenfor), og være blandt dem, der får først mulighed for at tilmelde sig, når der kommer nye aktiviteter.

Medlemskab for 2021 koster 125 kr. 

Medlemskontingentet betales på mobilepay til til Box 8739KU eller ved at overføre beløbet til kontonr.: 61404382162. Skriv gerne 'medlemskab' og barnets navn.

NB! Hvis du er medlem af klubben er du automatisk medlem af Kulturskolen.

 

Priser for kurser og aktiviteter: (deltagelse kræver medlemskab af foreningen, se ovenover):

Keramikkursus for børn 10-12 år - 6 gange - 150 kr.

Musikalsk laboratorium for børn 9-11 år - 6 gange for 150 kr.

Skriveværksted for unge 12-17 år - 3 gange for 150 kr.

REUSE & DIY - syning, design og genbrug for unge 13-17 år - 6 gange for 200 kr.

Når ord bliver til musik - fra naturen til iPad'en for børn 10-12 år - 6 gange for 150 kr.

Se mere og tilmeld dig kurset/aktiviteten længere nede på siden. Tilmelding foregår via SU-knappen. Tjek først om der er plads, før du betaler. Du er endeligt tilmeldt, når du har betalt. Hvis du får besked om du er kommet på venteliste skal du ikke betale.

Gebyret for aktiviteten betales på mobilepay til til Box 8739KU eller ved at overføre beløbet til kontonr.: 61404382162. Notér gerne aktivitet og barnets navn.

Ingen kommende begivenheder