STØT UNG PÅ MØN

Din støtte gør en forskel

Ung på Møn er en nystartet forening (startet i 2020), der arbejder for at bidrage til et udviklende lokalt børne- og ungdomsmiljø på Møn. Et miljø, hvor børn og unge udvikler selvtillid, kreativitet, fysik og samarbejdsevner, samt medvirker til at skabe respekt for deres medmennesker i et landområde, hvor fritidsmuligheder og sociale fællesskaber for unge er begrænsede.


Du kan gøre en stor forskel ved at støtte foreningen enten ved at blive frivillig, give en donation eller ved at blive støttemedlem eller partner til foreningen.

IMG-4734.JPG
Debit Card
High Fives

BLIV FRIVILLIG

Bliv frivillig i juniorklubben, og få dejlige oplevelser ved at skabe udviklende og inspirerende aktiviteter for de 9-11 årige børn i juniorklubben.

Juniorklubben finder sted onsdag eftermiddage fra kl. 15-18.

Vil du være frivillig, så kontakt os på ungpaamoen@gmail.com

GIV EN DONATION

Som enkeltperson eller virksomhed kan du støtte op om foreningens arbejde ved at give en enkelt donation på et selvvagt beløb.

Din donation vil få til aktiviteter for klubbernes børn, og vil være med til at sikre klubben økonomiske fundament.

Beløbet overføres til foreningen Mobile pay Box på 8739KU.

BLIV STØTTEMEDLEM ELLER PARTNER

Både som enkeltperson eller virksomhed kan du også blive støttemedlem eller partner med foreningen.

Som støttemedlem eller partner med foreningen, så støtter du med et fast årligt beløb. Det koster for enkeltpersoner/hustande er 75 kr. årligt, og for virksomheder 200 kr. årligt. Medlemskontingentet betales på mobilepay til til Box 8739KU eller ved at overføre beløbet til kontonr.: 61404382162. Skriv gerne 'medlemskab' og dit navn, når du betaler

.

Hvis du er en virksomhed så skriver vi gerne på hjemmesiden at I er sponsorer for foreningen. Kontakt os på ungpaamoen@gmail.com