søn. 01. maj

|

Askeby

Sveddråber & Spa bobler... selvforsyning, trivsel og fælleskab for unge 13+ - 3 gange 1.5. og 29.5. & 19.6.

Kom til læring om have og spa-badning i livskloge Evas dejlige have i Askeby. Det vil være fokus på trivsel, fælleskab, praktisk arbejde, selvforkælelse, åbenhed, mens vi samtidigt hygger i haven og afslutter med et spa-bad. Datoer: lør. 1.5. & søn. 29.5 kl.14-17 & 19.6. kl. 18-21.Pris 250 kr.

Sveddråber & Spa bobler... selvforsyning, trivsel og fælleskab for unge 13+ - 3 gange 1.5. og 29.5. & 19.6.

Tid & sted

01. maj 14.00 – 19. jun. 19.00

Askeby, Dammegade 28, 4792 Askeby, Danmark

Om eventet

Kurset giver en basal intro til selvforsyning og sætter samtidigt situationen som ung i relation  til naturens gang og til livserfaringer, som andre har gjort sig.  

Der vil blive introduceret til simple praktiske principper, der vil være tilpasset den  enkelte unges formåen, situation og nysgerrighed. De unge involveres i praktisk arbejde og  tilbydes opgaver, der kan løses i fælleskab og individuelt.  

Du vil kunne opnå viden, praktiske tips, motivation og glæde til på egne hånd  og sammen med andre at kunne bidrage til eller selv lave små pilotprojekter med  selvforsyning. Kursisterne vil i forløbet blive opfordret til at lave egne småprojekter i deres egne  haver, og undervejs involvere sin familie og andre i projekterne.  Trivsel, fælleskab, praktisk arbejde, selvforkælelse, åbenhed og mødet mellem generationer er  blandt grundpillerne i forløbet og samværet.  

Eksempler på praktiske opgaver:  Såning, prikling, udplantning :: Kompost udspredning ::  Rydning af gårdsplads for græs og mos :: Beskæring af træer.

Når deltagerne har gennemført forløbet vil de have opnået:  ● Oplevelse af og kendskab til praktisk selvforsyning  ● Større trivsel  ● Fælleskab  ● Selvkendskab, selvværd og handlekraft  ● Livs-sparring med og netværk til erfarne ressourcestærke mentorer i lokalområdet.

Underviser: Eva Brinch 

Eva har en mangeårige erfaring med selvforsyning og med at lave  små livsberigende forløb for mindre grupper.  Det hele foregår på Dammegården (i Damme), som siden 1999 har været drevet med  økologisk have og løbende besøg af større og mindre grupper.  Der vil blive lagt vægt på læring, fælleskab og hyggeligt samvær.  

For at blive deltage skal du være medlem af Ung på Møns Kulturskole eller klubber. Det koster 125 kr. for medlemsskab af Kulturskolen for 2022. Prisen for at deltage i forløbet er 250 kr. for alle 3 gange inkl. materialer.  Begge deleoverføres samtidigt med tilmelding til Mobile Pay Box 8739KU eller ved at overføre beløbet til kontonr.: 61404382162.

Del denne begivenhed