tor. 11. mar.

|

Sted er endnu ikke afgjort

Skriveværksted for unge 12+ - 3 lørdage kl. 10-14 (1)

Kom og deltag i et skriveforløb for unge, hvor der bliver sat fokus på: Hvordan får man gang i at skrive? Hvad har man lyst til at skrive og hvad skriver man mon, hvis man nu bare skriver? Hvordan træner man i det hele taget dét AT SKRIVE?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Skriveværksted for unge 12+ - 3 lørdage kl. 10-14 (1)

Tid & sted

11. mar. 2021 09.00 – 13.00

Sted er endnu ikke afgjort

Om eventet

Forløbet er et skriveforløb for unge over 3 lørdage i april. På forløbet vil der blive sat fokus på: Hvordan får man gang i at skrive? Hvad har man lyst til at skrive og hvad skriver man mon, hvis man nu bare skriver? Hvordan træner man i det hele taget dét AT SKRIVE?

Vi undersøger sagen via skriveøvelser inspireret af den amerikanske forfatter Natalie Goldberg, der står bag bogen Writing Down the Bones og mange andre spændende bøger om at skrive.

På kurset vil vi komme til at læse højt for hinanden, som en vigtigt del af træningen - og ja, det lyder lidt skræmmende, men det vænner vi os til. Vi vil skrive både i hånden og på computer.

Forudsætninger: Det eneste krav for at deltage er, at du er interesseret i at skrive løs alt hvad remmer og tøj kan holde til.

Underviser: Hanne Raffnsøe

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Deltagergebyr

  150 kr

  Gebyret inkluderer undervisning over 3 lørdage á 4 timer. Man medbringer selv computer, papir/notesbog, skriveredskaber og frokost.

  150 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr

Del denne begivenhed